Kalustejakelu, yritysmuutot ja kalusteasennus

Kalustejakelutehtävissä työskentelet osana kahden hengen jakelutiimiä vastaten tuotteiden laadukkaasta ja ajantasaisesta toimituksesta asiakkaille koteihin. Työ sisältää tuotteiden lastauksen ja kantamisen lisäksi pienimuotoista asennustyötä asiakkaiden luona. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi työ vaatii hyvää asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta tehdä pienimuotoisia kalusteasennuksia. Kuski tarvitsee C-kortin ja suoritettu ammattipätevyys- ja digipiirturikortti katsotaan eduksi! Kalustejakelu tapahtuu suurimmaksi osaksi iltaisin ja lauantaisin.

Yritysmuutoissa toimitaan isommassa tiimissä ja vastataan yhdessä tiimin voimin asiakkaan muutosta heidän toiveidensa mukaisesti. Myös muutot ovat fyysistä työtä ja aikaisempi vastaava kokemus on hakijoille eduksi mutta ei pakollista.

Etsimme molempiin kalustejakeluun ja yritysmuuttoihin sekä kuskeja että kantajia!

Kaikki avoimet tehtävät

HAKONEN TYÖPAIKKANA

Hakonen on palvelevan logistiikan erikoistalo ja poistamme asiakkaidemme huolet esim. isojen hankintojen tai tärkeiden asennusten suhteen. Huolia poistamassa meitä on yli 300 ja Hakoslaisen tunnistat:

  • Reippaasta tekemisestä ja hyvästä asenteesta
  • Halusta auttaa muita - tartumme toimeen nopeasti
  • Monialaisesta osaamisesta - meiltä löytyy mm. kantajia, asentajia, kuskeja, huoltomiehiä, varastotyöntekijöitä, asiakaspalvelijoita, myyjiä ja ajojärjestelijöitä

Tulkintie 29
01740 Vantaa Ajo-ohjeet

Lahden toimipiste

Ilmarisentie 3
15200 Lahti Ajo-ohjeet

Oulun toimipiste

Äimäkuja 6
90400 Oulu Ajo-ohjeet

Tampereen toimipiste

Vihiojantie 2
33800 Tampere Ajo-ohjeet

Turun toimipiste

Offerkällsgatan 2
20250 Åbo Ajo-ohjeet

Joko Hakonen Solutions Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@hakonen.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta