Kalustejakelu, yritysmuutot ja kalusteasennus

Kalustejakelutehtävissä työskentelet osana kahden hengen jakelutiimiä vastaten tuotteiden laadukkaasta ja ajantasaisesta toimituksesta asiakkaille koteihin. Työ sisältää tuotteiden lastauksen ja kantamisen lisäksi pienimuotoista asennustyötä asiakkaiden luona. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi työ vaatii hyvää asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta tehdä pienimuotoisia kalusteasennuksia. Kuski tarvitsee C-kortin ja suoritettu ammattipätevyys- ja digipiirturikortti katsotaan eduksi! Kalustejakelu tapahtuu suurimmaksi osaksi iltaisin ja lauantaisin.

Yritysmuutoissa toimitaan isommassa tiimissä ja vastataan yhdessä tiimin voimin asiakkaan muutosta heidän toiveidensa mukaisesti. Myös muutot ovat fyysistä työtä ja aikaisempi vastaava kokemus on hakijoille eduksi mutta ei pakollista.

Etsimme molempiin kalustejakeluun ja yritysmuuttoihin sekä kuskeja että kantajia!

Kaikki avoimet tehtävät

HAKONEN TYÖPAIKKANA

Hakonen on kodinkoneiden, kalusteiden ja pesulalaitteiden palvelukonseptiyritys. Olemme kotiinkuljetusten ja -asennusten valtakunnallinen markkinajohtaja ja maan suurin kodin- ja pesulakoneiden huoltaja. Asiakkaitamme ovat muun muassa kodinkone- ja huonekaluliikkeet sekä kiinteistöt. Missiomme on ”poistamme huolesi”.

Meitä on yli 350 monialaista ammattilaista. Osaajiemme joukosta löytyy mm. kantajia, kuljettajia, varastotyöntekijöitä, huoltoasentajia, asiakaspalvelijoita, myyjiä, ajojärjestelijöitä ja palveluesimiehiä. 


Tulkintie 29
01740 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Lahden toimipiste

Ilmarisentie 3
15200 Lahti Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Oulun toimipiste

Äimäkuja 6
90400 Oulu Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampereen toimipiste

Vihiojantie 2
33800 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turun toimipiste

Verstaskatu 18
20360 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Hakonen Solutions Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@hakonen.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta